Mujeres Frontenistas en Massalfassar

Mujeres Frontenistas en Massalfassar

DONES FRONTENISTES EN MASSALFASSAR

El Club de Frontenis de Massalfassar és va crear en 2018 gràcies a l’interès dels seus fundadors aficionats a jugar cada dissabte la seva partida de frontó. Sóm un club de poble, i així, cada vegada que entrenem donem vida al frontó, donem ambient a la pràctica de l’esport per fer un poble més saludable i més humà.

Totes les dones integrants del Club de Frontenis de Massalfassar tenim darrere una història que fa que el frontó siga per a nosaltres part important del nostre dia a dia. Cada una de nosaltres, des de molt menudes hem jugat a frontó, en els frontons d’urbanitzacions i en altres clubs, a Massalfassar començàrem a jugar al frontó de darrere de l’esglèsia. Quan juguem a frontó colpegem amb ganes la pilota en un frontis que a més de la nostra energia, s’emporta per davant part dels problemes que tenim dia a dia. A més, a més, és un esport d’equip, no sols intentes millorar dia a dia per tu, sinó perquè el teu equip tinga un bon suport amb el teu joc.

Per altra part, i no menys important ens agrada la competició.

Competir ens proporciona una motivació extra per anar superant els colps que no controlem i millorar la nostra tècnica.

Cada dimarts i dijous acudim al frontó a les classes de l’Escola de Frontenis del Club de Frontenis de Massalfassar, on els nostres monitors s’encarreguem d’ensenyar-nos la tècnica per a anar superant-se cada dia.

Ara mateix, en el femení del CFM tenim un equip en 1a divisió de la Competició Auntòmica de Frontenis Femení (CAFF), dos equips en 2a divisió CAFF i un equip en 3a divisió CAFF. Cal destacar que enguany tindrem a quatre de les nostres jugadores jugant el Màster de 2n divisió.

Respecte a la lliga mixta de la competició de la Federació de Frontenis de la Comunitat Valenciana participem jugant amb els nostres companys de club.

Ja saps que si vols formar part de la nostre història, ens trobaràs al frontó de Massalfassar, allí estarem amb la raqueta en la mà.

¿Quieres compartir este articulo?
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Telegram