MASTERS CAFF 2023

MASTERS CAFF 2023

MASTERS CAFF 2023

Domingo 14 de Mayo de 2023
Massalfassar (Valencia)

El passat 14 de maig el CLUB FRONTENIS DE MASSALFASSAR va ser sede del Màster Femení de la Competició Autonòmica de Frontenis Femení de la Comunitat Valenciana.

Les millors classificades de la lliga autonòmica femenina es varen enfrontar en unes partides que tingueren un gran nivell de frontó i de convivènica. Com a novetat d’enguany, les jugadores del mateix club no podien competir juntes i és per això que es varen aconseguir unes partides novedoses i competitives.

El rànquing de les jugadores de la lliga que varen participaren en la competició de Màster va ser el següent:

– En DIVISIÓ D’HONOR: Yaiza Cantos, Paula López, África DasÍ, Marta Lloris, Lucía Mollón i Patrícia Martínez.

-En PRIMERA : Raquel Frías, Ainhoa Fernández, Carolina Martínez, Empar Tortosa, Maria Amparo Gil, Carla Utrilla, Sandra Tortosa i María López.

-En SEGONA: Verónica Fos, Inma Fernández, Tamara Cedillo, Mari Carmen Peris, Emilia Moya, Inmaculada Gómez, Maria Teresa Soriano i Aina Blasco.

-En TERCERA: Carolina Belda, Rosa Garrido, Raquel García, Estefanía Carrasco,  Aitana López, Yolanda Sánchez, Paula Parera i Lara Guillem.

Les partides de DH i TERCERA es varen disputar en el Frontó de Massalfassar, mentre que les partides de PRIMERA i SEGONA es jugaren en el frontó de El Puig. La vesprada del diumenge es varen jugar les finals de cada categoria en el frontó de Massalfassar. Les partides varen ser arbritades per Xavi Margaix en Massalfassar i Toni Morant en El Puig.

Les parelles guanyadores del MÀSTER 2023 són les següents:

 

HONOR

PRIMERA

SEGUNDA

TERCERA

Africa Dasi

Yaiza Cantos

Raquel Frías

Maria Amparo Gil

Verónica Fos

Inmaculada Gómez

Rosa Garrido

Carolina Belda

 

 Volem donar l’ENHORABONA  a totes les guanyadores i a totes les participants i acompanyants que participaren en la jornada.

Agrair al Club de Frontenis de El Puig la seua col·laboració per permetre que la competició tinga una altre frontó disponible sempre que  els ho sol·licitem, no sols en el Màster sino també al llarga de tota la temporada.

Agrair a l’Ajuntament de Massalfassar la seua col·laboració en l’organització de la jornada, permetent donar aigua, fruita, berenar i una bossa de regal a cada jugadora.

El club organitzador està molt orgullós de la classificació de quatre jugadores seues en segona categoria, és de valorar la seua implicació en la lliga al llarg de tota la temporada.

Destacar que Inmaculada Gómez és una jugadora que du sols tres anys vivint a Massalfassar i dos anys jugant amb el club local, trobant en el frontó una manera d’integració al poble. Segons les seves paraules se sent orgullosa d’haver participat junt amb les seves companyes d’equip en el Màster i en  altres tornejos, així com haver aconseguit que el premi de SEGONA es quede al seu poble.

Esperem seguir jugant a frontó i gaudir del bon ambient que varem tenir en la jornada emvoltada de dones i homes que els agrada el frontó i tot el que el representa.

¿Quieres compartir este articulo?
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Telegram