Federació

Estimats/as Presidents/as, Delegats/as, Jugadors/as, Àrbitres, Patrocinadors i aficionats/as al Frontenis:
Em dirigisc a tots vosaltres com a President i representant de la Junta Directiva de la Federació amb l’objectiu de comunicar-vos l’inici d’una nova etapa d’il·lusió i futur per al Frontenis.

A través d’aquesta web us mantindrem informats de tot el que esdevé en el món del Frontenis i de tot allò que us puga interessar sobre aquesta Federació, des de les competicions organitzades per aquesta, amb les seues classificacions, rànquings, seus, etc. fins als pressupostos i comptes aprovats per l’Assemblea. Un dels nostres objectius principals és oferir total transparència i per a això ens servirem de la present web.

El Frontenis de la Comunitat Valenciana està unit i fort. Hi ha un nombre considerable de xiquets i xiquetes jugant a Frontenis en les 3 províncies, fet pel qual des de Federació ens sentim orgulls. Però sabem que no és suficient i hem de créixer i impulsar el nostre esport a aconseguir metes inassolible fins hui. Per a això compte amb l’esforç i il·lusió de tots els meus companys de Junta Directiva i de tots vosaltres, per la qual cosa estic segur que amb molta il·lusió i esforç ho aconseguirem entre tots.

Finalment vull agrair als nostres patrocinadors la seua col·laboració, ja que sense ells seria molt més difícil aconseguir les metes proposades.

Una cordial salutació per a tots,

Miguel Montalbán (Monty)
President de la FFPC