Estament Arbitral

Com a President del col·lectiu arbitral i en representació del mateix convide a tots els federats a visitar assíduament aquest apartat de la web per a conéixer millor la figura arbitral i la importància de les seues funcions per al bon desenvolupament de qualsevol competició esportiva. En el nostre esport, tant l’àrbitre provincial, com l’autonòmic són de vital importància perquè les competicions es desenvolupen amb total normalitat.

A través d’aquest apartat us informarem sobre novetats de rellevància del Reglament, principals normes que creguem que s’hagen de recordar i reforçar, i anècdotes de situacions pràctiques.

També volem animar a tots els components del frontenis federat a incrementar els seus coneixements sobre el Reglament, per a això us convidem al fet que visiteu aquesta secció sovint i us deixem l’enllaç perquè pugueu accedir a la pàgina de Facebook “el rincón del árbitro”, on podreu preguntar tots els dubtes que us sorgisquen sobre el Reglament i la seua aplicació i a través de la qual respondrem, amb molt de gust, des del col·lectiu arbitral.

Només em queda demanar-vos que extremeu les precaucions, compliu en tot moment amb les mesures sanitàries i que us divertiu jugant a frontenis.

Una salutació a tots,

Francisco Partida Díaz

President Àrbitres FFPCV.